High Tea

Compleet verzorgde high tea in het bos 
Geniet van de rust

Een high tea bij de Zwaluw Koffie is een feestje! Heerlijk midden in het bos genieten van allerlei lekkers, omringd door fluitende vogels en … rust. De high tea bestaat uit diversen exclusieve thee en lekkernijen. Een favoriet is onze huisgemaakte chocolade cake, maar ook de diverse hartige broodjes gaan erin als zoete koek.

Ook voor een uitgebreide high tea kunt u terecht bij De Zwaluw Koffie. Een high tea is altijd op afspraak zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen en gebruik kunnen maken van verse ingrediënten. Een high tea in het bos is mogelijk vanaf 2 tot maximaal 12 personen.

Gaat het om een high tea voor een verjaardag of vrijgezellenfeestje? Dan zorg ik natuurlijk voor de bijpassende versiering.

Allergieën? Vegetarisch? Glutenvrij? In overleg wordt er gekeken naar de mogelijkheden. 

 

High tea op locatie 

Laat een heerlijke high tea bezorgen op locatie. De Zwaluw koffie en zo, bezorgt high tea’s op locatie. Zo kunt u thuis genieten van diverse zoete en hartige lekkernijen.

 De kosten bedragen €19,50 p.p. (of zelf afhalen €18.50 p.p.)

Wij verzoeken u vriendelijk minimaal 1 dag van tevoren te reserveren.
Bezorgen in het hoogseizoen is beperkt. 

 

Voorwaarden voor high tea

– Geef uw wensen, allergieën, etc. tijdig aan door.
– Indien vooraf aangegeven dat het om een verjaardag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeestje gaat, zal er indien gewenst voor bijpassende versiering worden gezorgd.
– Mocht er onverwachts een wijziging komen in het aantal personen, dan kan dat tot uiterlijk 24 uur van tevoren worden doorgegeven. Daarna wordt in rekening gebracht wat is afgesproken.