High Tea

Compleet verzorgde high tea in het bos 
Geniet van de rust

De Zwaluw Koffie staat bekend om zijn High Tea. Een high tea bij de Zwaluw Koffie is een feestje! Heerlijk midden in het bos genieten van allerlei lekkers, omringd door fluitende vogels en … rust. Onze high tea bestaat uit 2 rondes (zoet en hartig) en onbeperkte exclusieve thee van ‘De Plantage’ in Elburg.

Een high tea is altijd op afspraak zodat wij uw wensen in kaart kunnen brengen en gebruik kunnen maken van verse ingrediënten. Een high tea in het bos bij Zwaluw Koffie is mogelijk vanaf 2 personen. Voor een High Tea neemt u lekker de tijd, u kunt daarom voor maar liefst 2,5 uur een tafel reserveren. 

Gaat het om een high tea voor een verjaardag of vrijgezellenfeestje? Dan zorg ik natuurlijk voor de bijpassende versiering.

Allergieën? Vegetarisch? Glutenvrij? In overleg wordt er gekeken naar de mogelijkheden. 

 

High tea prijzen en mogelijkheden

Een high tea op locatie?
We bezorgen gratis in een straal van 10km, daarbuiten worden bezorgkosten berekend (u krijgt altijd de prijs vooraf door).

Kosten
Standaard High Tea (per persoon): €23.00

Deluxe (per persoon): €27.50
Met soepje en 1 drankje naar keuze p.p

Kinderen t/m 12 jaar: €17,50 

Voorwaarden voor high tea

– Geef uw wensen, allergieën, etc. tijdig aan door.
– Indien vooraf aangegeven dat het om een verjaardag of bijvoorbeeld vrijgezellenfeestje gaat, zal er indien gewenst voor bijpassende versiering worden gezorgd.
– Mocht het aantal personen onverwacht minder worden, dan kan dat tot uiterlijk 24 uur van tevoren worden doorgegeven. Daarna wordt in rekening gebracht wat is afgesproken.

Zwaluw koffie terras