Schilderlessen

Schilderlessen/tekenlessen op maat 
Een origineel uitje 

Op zoek naar een origineel uitje of heeft u iets te vieren? Een vrijgezellendag, een verjaardag of personeelsuitje? Vraag dan eens naar de mogelijkheden bij De Zwaluw Koffie.

Maak bijvoorbeeld gezamenlijk een schilderij van een van te voren opgestuurde foto: dat kan het logo van een bedrijf zijn, een persoon, een dier etc. Ik zorg dat deze foto in delen op kleine schildersdoeken komt, zo kan iedereen een deel van 1 groot schilderij maken. Dit is natuurlijk leuk als aandenken en je bent tegelijkertijd creatief met elkaar bezig onder het genot van een drankje. De schilderlessen zijn ook leuk als kinderfeestje en de jarige krijgt een kleine verassing. 

Op zoek naar iets uitgebreiders? Dan is de schilder workshop natuurlijk ook te combineren met een high tea in het koffiehuisje. Voor meer informatie kunt u een kijkje nemen op de high tea pagina. 

Gaat het om een schilderlessen voor een verjaardag of vrijgezellenfeestje? Dan zorg ik natuurlijk voor de bijpassende versiering.

Minimaal 6 personen 

Individuele schilderlessen en/of tekenlessen

Schilderessen en/of tekenlessen in een karakteristieke oude boerderij gelegen in de bossen in ‘t Harde. Mogelijk voor jong en oud (vanaf 15 jaar). De Zwaluw Koffie biedt deze lessen gedurende het hele jaar aan op woensdagmiddag van 13:00 tot 15:00 of 18:30 tot 20:30. Enkel in de zomervakantie vinden er geen lessen plaats. De kosten bedragen €10,- per les, ook is het mogelijk om te kiezen voor een strippenkaart van 5 lessen voor slechts €47,50,-.

Uiteraard is het ook mogelijk om eerst een gratis proefles te proberen, zo kunt u kijken of schilderles iets voor u is. 

D 

Foto impressie